LifeOfMissJ

En blogg om mitt liv, mina tankar och åsikter

4 år gamla tuttar

Kategori: Frågor & Svar, Min bröstförstoring

Rebecka frågar :
Hej! Länge tittat och läst ang din bröstop. Hade dig som inspiration innan min första op som nu ska korrigeras för de sitter för högt. Jag ska också göra ett byte. Har 320 anatomiska MM mentor idag o ska byta till runda allergan 385 eller 470. Är 163, 69 kg o rätt vältränad. Har du någon gång ångrat din operation ? Velat ha mindre /större ? Har de ändrat mkt form ? :) Tack för svar !
 
Svar :Kul att du hade mig som inspiration! Det glädjer mig verkligen.
Jag har aldrig någonsin ångrat min operation. Det är den bästa utgiften och investeringen jag har gjort. Jag gjorde verkligen operationen för mig skull och för att jag mådde dåligt över mina små bröst. Med min operation växte också min självkänsla, hur hemskt det än kan låta.
Jag har aldrig kännt ett behov av att visa mina tuttar efter jag gjort dom och det är inte många som tänker på att jag opererat dom. Förutom dom som kände mig innan operationen förstås. Jag gjorde dom helt för mig själv och mår så bra med att ha dom!
Med tiden blir man såklart storleksblind och tänker ibland "lite större hade väl inte skadat" men dom är bra till min kropp och dom ser naturliga ut. Därför hade jag nog aldrig lagt ut den summan igen bara på att göra dom större när allt är bra med dom. Sen om jag skulle göra om dom efter jag fått barn kanske dom blir lite större. Det vet jag inte nu. Men tanken finns...
 
Formen har såklart ändrat en hel del efter operationen. Om man jämför nu med första året efter operationen så har dom sjunkit ganska mycket. Ibland kan jag till och med säga att dom känns hängiga, vilket dom inte är! Men jag hade inte klagat på att få ha dom lite högre upp. Men med lite högre sittande tuttar hade dom automatiskt sett mer fake ut. Men jag gillar faktiskt det.
Mina tuttar är fortfarande fina och jag är väldigt nöjd med dom men som sagt hade jag inte klagar om dom satt någon centimeter högre upp.
 
 Matilda frågar :
Hej! :) Frågan har ingenting med inlägget att göra men tänkte bara kolla med dig hur det går med allt efter bröstförstoringen? :) Ska själv opereras om 3 veckor och är nyfiken på hur allt går för dig eftersom det va ganska länge sen du gjorde dom nu! :) hur dom ser ut och så vidare! 
dom är supersnygga btw och härlig blogg!
 
Svar :
Allting har gått bra med mina bröst efter operationen. Dom läkte väldigt snabbt och bra och dom här 4 åren med tuttarna har bara gått som på räls. Det har inte varit något krångel med dom och jag ångrar dom inte en sekund.
Nu känns det som att dom alltid har suttit på min kropp. Kommer faktiskt inte ens ihåg hur små mina förra bröst var och hur det kändes att ha så små bröst. 
Jag tycker att dom ser väldigt bra ut. Väldigt naturliga just för att dom sitter lite lägre nu än dom gjorde det första året.
Allt har gått bra, dom ser bra ut, jag har inte haft några problem med dom och jag skulle göra om operationen imorgon om jag hade vaknat utan bröst. Den operationen är faktiskt det bästa jag gjort. Jag älskar mina tuttar nu!
 
Förlåt för väldigt segt svar! Hoppas din operation gick bra och att dom läker som dom ska. :)
 
(Bilden är från resan i September)