LifeOfMissJ

En blogg om mitt liv, mina tankar och åsikter

Då drar torsdagskvällarna igång igen...

Kategori: Allmänt

Idag drar dom årliga torsdagskvällarna igång! Det heter egentligen sommartorsdagarna men alla säger torsdagskvällarna.

För er som inte vet vad torsdagskvällarna är....
Sommartorsdagarna® är ett av Sverige största gratisnöjen som Borås Stad och näringsliv bjuder på. För tjugoandra året i rad bjuds boråsare och besökare på gratis konserter med Sveriges hetaste artister på Stora Torget.

Tänk när man var ung/yngre och sprang runt på stan varje torsdagkväll för att kolla på snygga killar och bara mesa runt. Haha. Fan vad pinsamt!
Varje år ser man nya "fjortisar" som springer runt, super och skämmer ut sig men visst, dom är unga och kan därför göra det. Inte supa, men skämma ut sig och vara fjortisar. Sen när dom blir äldre kommer även dom inse hur mesiga dom var, precis som dom flesta insett att vi varit. ;)

Idag har iallafall jag, Daniel, Isabell och Ted planerat att gå ner till stan och ha det lite trevligt. Alla uteställen kommer garanterat vara fullproppade men vi får kolla lite.
Förbandet ikväll är Newkid som börjar spela kl. 20:00 och huvudartisten är September som börjar 21:00. Klart man inte vill missa det! ;)


Årets huvudartister och datum är:
30 juni September
7 juli Danny
14 juli Veronica Maggio
21 juli Orup                                      
28 juli Petter
4 aug Rydell & Quick
11 aug Smokie


Jag vill iallafall gå denna torsdagen och nästa. 28e juli också kanske men den 14e juli håller jag mig långt ifrån stan! Daniel vill såklart se Maggio men jag vägrar gå dit!