LifeOfMissJ

En blogg om mitt liv, mina tankar och åsikter

Året avslutas med trots

Kategori: Allmänt

Ikväll, eller rättare sagt inatt börjar det nya året! Det nya året ska bli fyllt med underbara händelser och jag hoppas att flera mål uppnås. Ett mål och det största just nu, som ska uppfyllas, det är som ni vet min operation. Jag längtar verkligen till det!

Idag var jag och Daniel i knalleland och letade efter nyårskläder till mig och jag fick med mig en kavaj, trumpbyxor, en body och ett halsband hem. När jag testade allt här hemma så insåg jag att det inte var en snygg kombination. Kjolen förstörde allt!! Ikväll kommer jag därför trotsa den "traditionella" nyårsklädseln för tjejer och köra på byxor! Jag antar att jag kommer vara den enda tjejen där ikväll som skippar festblåsan. Men jag måste ju trivas i det jag har på mig och det gjorde jag verkligen inte i den kjolen.

Ikväll ska vi vara i Teds stuga där vi först ska käka och sedan festa som bara vi kan. Tror att vi skulle bli runt 20 personer. Vi ska åka dit redan vid 4 så nu börjar jag bli lite stressad men det löser jag. Får väl sminka mig och fixa håret när vi kommer dit.
Det ska bli underbart att få avsluta det gamla året och fira in det nya med så underbara människor som kommer vara där. Dock önskar jag att alla mina älsklingar kunde vara på samma ställe. Vilket årsavslut det hade blivit!

Hinner inte visa bild på kläderna så ni får antagligen en bildbomb imorgon.

Jag har inte heller något nyårslöfte. Jag ser ingen mening med det eftersom jag aldrig kan hålla dom ändå.
Eller joooo. Nu kom jag precis på ett. Mitt nyårslöfte är att jag ska ha mina silikonbröst senast i oktober-noveber 2011!
Mitt förra nyårslöfte var att jag skulle spendera mer tid med mina vänner. Inte bara "slösa" min tid på Daniel och jag måste säga att jag tycker att jag har skött det bra nu det sista iallafall.

En sista sak innan jag drar...
Jag har världens underbaraste vän! Elin Carolina Berg, du har räddat min kväll!
Du förstår inte hur mycket det betyder att du ställer upp så på mig! Tack vare dig kan jag festa och känna mig taggad till det! Jag kan inte förklara hur glad jag är. Jag är dig evigt tacksam hjärtat!
Du är så jävla bäst och så sinnessjukt underbar!♥
Jag hatar nämligen att sova borta när jag har druckit. Jag vill alltid vakna upp i min egna säng. Jag kan inte sova hos andra efter jag festat, jag vaknar runt 7 på morgonen då. Jag vet inte varför men så mesig är jag.
Därför kommer min älskade Elin och hämtar mig inatt! Har ni någon så underbar vän? Ne, tror inte det va!

Nu måste jag rusa så vi hörs imorgon. Ha en underbar nyårsafton. Avsluta det gamla året riktigt rejält och påbörja det nya med glödje, kärlek och mål.