LifeOfMissJ

En blogg om mitt liv, mina tankar och åsikter

Jag har inte försvunnit

Kategori: Allmänt

Hej min godingar!

Om ni undrar varför jag inte har blogga sen i söndags så beror det på att jag flyttade i söndagskväll. Nu har vi fullt upp med att packa upp och ställa i ordning alla saker. Vårat internet funkar inte heller så därför har jag inte kunna blogga och berätta om nyheten. Lägenheten är helt underbar och jag älskar den! Tyvärr har min kameraladdare pajat så jag kan inte ta kort heller. :(
Nu är jag hemma hos mamma och sitter på Robbins dator. Jag var tvungen att blogga lite. Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan åka tillbaka till stan och shoppa lite sen fortsätta i lägenheten. Ja, jag ska duscha hos mamma och det beror på att vi inte kan stå upp och duscha hemma för vi har ett fönster i badrummet så folk i lägenheterna runt om kring ser oss. Vi har ingen stång till duschdraperiet heller så badrummet hade blivit helt pisseblött om jag hade duschat. Därför måste vi idag köpa en stång till duschdraperiet och ett skydd till fönstret.
Vi har valt tapeter till köket också så nu är det bara hallen, vardagsrummet och sovrummet kvar. Det kommer bli så jävla snyggt!
Nu vill Robbin ha sin dator igen så vi hörs när vårat internet har kommit igång.
Ha det bäst!!